Takı aksesuar modelleri arasında küpeler, boncuklu kolyeler ve zincirli takılar bulunmaktadır. Şık zincirli saat modelleri de aksesuar arasında kadınların fazlaca kullandığı takılar arasında.Büyük taşlı kolyeler bu yıl hanımların boyunlarını süsleyen ve bir çok davette kullandığı takı tasarımları arasında gelmektedir



Trend aksesuarlar içerisinde en fazla kullanılan yazılı kolye modelleri, isimli kolye modelleri ve zincirli kolye modelleri tarzınızı yansıtmada size önemli bir katkı sağlayacaktır. 2014 defilelerinde de mankenlerin üzerinde bulunan bu tarz takıları siz de oldukça beğeneceksiniz. Sıklıkla kullanılan aksesuarları günlük yaşamınızda, plajlarda ve gece hayatında rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Takı aksesuar modelleri arasında küpeler, boncuklu kolyeler ve zincirli takılar bulunmaktadır. Şık zincirli saat modelleri de aksesuar arasında kadınların fazlaca kullandığı takılar arasında. Büyük taşlı kolyeler bu yıl hanımların boyunlarını süsleyen ve bir çok davette kullandığı takı tasarımları arasında gelmektedir.
2015 en trend aksesuar modelleri arasında en fazla hanımların kullandığı aksesuar parçalarından bir tanesi de zincirlerdir. Özellikle zincirli takılar hem kemerlerde hem de bilekliklerde kullanılmaktadır.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *