Nedir bu teatox? Heryerde reklamları afişleri gün geçtikçe artan ama bir o kadar da merak uyandıran en son zayıflama trendine gelin bide bizim incelememizle göz atın.


Çay içerek zayıflanırmı demeyin, detoks çayı zayıflamaya yardımcı olduğu gibi aynı zamanda metabolizma hızlanmasına da yardımcı olmaktadır. Ödemi ve toksinleri atmaya yardımcı olur enerji verip iştah kapatmaya da yardımı dokunmaktadır. 
Peki detoks ne demektir?
Detoksifikasyon yani vücudun toksinlerinden arınması demektir kısaca..Nasıl ki çok yorgun düştüğümüzde dinlenmeye ihtiyaç duyarız hücrelerde biriken ve vücudun istemediği materyaller olan toksinlerden arınma metoduna detoksifikasyon denmektedir.  
Teatox İçeriği; Teatox detoks çayı İçerisinde  Yeşil Çay, Sinirli Ot, Barut Ağacı, Biberiye, Çoban Çökerten, Funda Yaprağı, Mate Çayı, Bilye Kekik gibi tamamen doğal bitkilerden oluşan bir formüle sahiptir. 
Gündüz çayı; enerji verici tok tutucu ve ödem atıcıdır. 
Gece çayı; yağ yakıcı, rahat uyku uyumanızı sağlar ve sindirimi kolaylaştırır. 
Peki sadece Teatox içerek zayıflayabilir miyim?
Bu sorunun cevabını eminim aslında hepimiz biliyoruz. Hem evet hem de hayır. Herzaman sağlıklı beslenme ilk hususta gelmelidir. İstedeğimizi yiyip spor yapmadığımız sürece hiç bir ilaç ya da bitkisel ürün zayıflamaya kalıcı çözüm getirmez. Teatoxun avantajı metabolizmayı hızlandırdığı ve sizi gün içinde bir nebzede olsa tok tuttuğu için zayıflama sürecinizde size destek olur. İlk 10 gün içerisinde toksinlerden kurtulup; şişkinlikleri yok etmeye yardımcı olan teatoxun, ilerleyen süreçte yağ yakımına destekleyici etkisi ortaya çıkar. Ayrıca düzenli yürüyüş ve spor bu süreçte önemlidir.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *